Neem direct contact met ons op: 06 – 57 66 51 90

Vitaliteitscoaching

Wil je niet alleen je leefstijl een gezonde boost geven? Maar ook je mentale, emotionele en maatschappelijke welzijn bevorderen? Dan is een vitaliteitscoach de persoon die je verder kan helpen. Als vitaliteitscoach begeleid ik mensen in het verhogen van hun algehele vitaliteit. Daarbij werk ik holistisch en onderzoeken we samen alle factoren die de vitaliteit beïnvloeden.

Een vitaliteitscoach werkt op basis van een zogenaamd vitaliteitsplan en heeft een integrale aanpak. Daarbij wordt dus niet alleen naar de fysieke aspecten in je leven gekeken als voeding, bewegen en bijtijds herstellen. Als vitaliteitscoach besteed ik eveneens aandacht aan aspecten als: positieve gedachten, ondersteunende relaties en zinvol leven. Met name mentale factoren als emotioneel welzijn, tevredenheid en een doel hebben in je leven bepalen of je lekker in je vel zit, vitaal bent en voluit leeft. Kortom: als vitaliteitscoach begeleid, motiveer en enthousiasmeer ik je om je zowel lichamelijk vitaal te voelen als geestelijk gezond en fit.

In mijn praktijk zie ik onderstaande vitaliteitsthema┬┤s veel langskomen.

  • De relatie tussen gezondheid en vitaliteit versus ziekte en vermoeidheid;
  • De oorzaken en gevolgen van stress en burn-out;
  • Praktische technieken en methoden op het gebied van stressmanagement;
  • Hoe je mensen helpt assertiever (en dus vitaler) te worden;
  • Hoe je mensen inspireert tot gezonde voedingsgewoonten en lichaamsbeweging;
  • Hoe ontwikkelt iemand bepaalde gedachtenpatronen en hoe worden ze in stand gehouden;

Opleidingen / partners / beroepsverenigingen

Aanbod

Welke unieke combinatie van coachingstrajecten wordt afgesproken is afhankelijk van je specifieke behoefte en hulpvraag.

We starten altijd met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Voorafgaand aan het traject wordt concreet vastgesteld wat je coachingsvraag omvat.

Lees Meer

logo-ico