Neem direct contact met ons op: 06 – 57 66 51 90

Praktische gegevens

Consult

Een consult duurt een uur tot vijf kwartier en vindt plaats in de praktijk in het Gezondheidscentrum aan de Zuster van Rossumweg 23-25 in Emst op woensdagmiddag, donderdagochtend, donderdagmiddag of vrijdagmiddag.

Duur van een traject & tarieven

Een coachingstraject bij praktijk Linea Recta bestaat uit minimaal 6 sessies. Voor een sessie waarbij de coachingstrajecten A t/m F worden ingezet betaal je €75,00 exclusief BTW. Een voorafgaand kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.

Praktijk Linea Recta werkt aan de mogelijkheid om dit bedrag gedeeltelijk vergoed te krijgen vanuit een aanvullende verzekering.

Leefstijl coaching is ook mogelijk door groepsdeelname aan het COOL-programma. Deze leefstijlinterventie wordt aangeboden aan cliënten met een BMI van boven de 30 (of BMI 25-30 met daarnaast verschillende aandoeningen) én een verwijzing door de huisarts. In dit geval is volledige vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk.

Voor wie

Als je inzicht en steun wilt in moeilijke situaties waarbij stress-, slaap-, hormoon-, beweeg- of voedingsproblemen de oorzaak of het gevolg zijn. De coaching is geschikt voor alle leeftijden. Voor deelname aan het COOL-programma gelden wel speciale voorwaarden.

Adresgegevens
Praktijk Linea Recta Bezoekadres:
Zuster van Rossumweg 23-25 (kamer 3),
8166 JE Emst

Postadres:
Veldeksterweg 7,
8172 VZ Vaassen
Tel: 06-57665190
Email: info@praktijklinearecta.nl

Opleidingen / partners / beroepsverenigingen

Aanbod

Welke unieke combinatie van coachingstrajecten wordt afgesproken is afhankelijk van je specifieke behoefte en hulpvraag.

We starten altijd met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Voorafgaand aan het traject wordt concreet vastgesteld wat je coachingsvraag omvat.

Lees Meer

logo-ico