Neem direct contact met ons op: 06 – 57 66 51 90

Leefstijlcoaching

Als je met mij als leefstijlcoach samenwerkt, kan je ervan uitgaan dat jouw leefstijlvraagstuk centraal staat. Bijvoorbeeld dat je meer energie wilt, minder stress of een gezond gewicht. De meest voorkomende wensen passen onder deze vier thema’s:

  • Fit en energiek zijn,
  • afvallen en op gewicht blijven,
  • meer rust ervaren in de drukte
  • Ongezonde gewoontes aanpakken

Om je doel te bereiken moeten waarschijnlijk onderwerpen als slaap en ontspanning, voeding, bewegen, hormoonhuishouding, stresshuishouding, dagindeling, communicatie en mindset gecombineerd worden. We gaan samen keuzes maken die je helpen en die specifiek bij je passen. Als leefstijlcoach zorg ik er samen met jou voor dat je je plan in kleine hanteerbare stappen verdeelt, zodat je voortgang hebt én houdt. Ook zorg ik dat er afstemming is met eventuele andere trajecten en adviezen die belangrijk zijn. Bijvoorbeeld van een huisarts of een therapeut. Dit alles zorgt ervoor dat je vertrouwen en motivatie opbouwt en je blijft ontwikkelen. Je zal merken dat je al snel plezier krijgt in het verbeteren van je dagelijks leven en dat je dan ook nog eens beloond wordt door de resultaten die dat oplevert.

Opleidingen / partners / beroepsverenigingen

Aanbod

Welke unieke combinatie van coachingstrajecten wordt afgesproken is afhankelijk van je specifieke behoefte en hulpvraag.

We starten altijd met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Voorafgaand aan het traject wordt concreet vastgesteld wat je coachingsvraag omvat.

Lees Meer

logo-ico