Neem direct contact met ons op: 06 – 57 66 51 90

Kwaliteit en zekerheid

Om je te zekerheid te geven van een kwalitatieve en doeltreffende aanpak ben ik gediplomeerd vitaliteitscoach (3-jarige post-HBO) en in het bezit van HBO-Medische Basiskennis. Daarnaast ben ik geaccrediteerd HBO-Leefstijlcoach.

Mijn HBO-gediplomeerde specialismen binnen de vitaliteit zijn: Beweegcoaching, Stress- en Burnoutcoaching, Vernieuwend- en Verandercoaching, Slaapcoaching en Hormoonfactortrainer. Ik heb mijn opleidingen bij Sonnevelt Opleidingen gevolgd.

Daarnaast heb ik de opleiding HBO-Sportpsychologie afgerond. Verder ben ik Running Instructor (bij Aart Stigter) en Mindful Run Instructeur. Op dit moment ben ik nog bezig met de studies MBCT (Mindfulness Based Cognitief Therapeut) en HBO-Sportvoeding.

Als Leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de BLCN, de beroepsvereniging voor Leefstijlcoaches. Daarmee heb ik de mogelijkheid om als leefstijlcoach een COOL-traject op te starten. Dat is een tweejarig leefstijltraject waarvoor een doorverwijzing van de huisarts noodzakelijk is. Dit tweejarig leefstijltraject wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Opleidingen / partners / beroepsverenigingen

Aanbod

Welke unieke combinatie van coachingstrajecten wordt afgesproken is afhankelijk van je specifieke behoefte en hulpvraag.

We starten altijd met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Voorafgaand aan het traject wordt concreet vastgesteld wat je coachingsvraag omvat.

Lees Meer

logo-ico