Neem direct contact met ons op: 06 – 57 66 51 90

Tijd nemen voor vitaliteit

Het kostte mij de afgelopen maanden weinig moeite om te werken aan mijn eigen gezonde leefstijl. Na een vlekkeloze verhuizing zijn we terecht gekomen op een fijn plekje in het groene deel van Vaassen. Tegelijkertijd ben ik enthousiast bezig met het zetten van de puntjes op de i van mijn leefstijl- en vitaliteitspraktijk. Ongelooflijk om zelf te voelen hoeveel energie het bij mij oplevert als ik met hart en ziel de keuzes in mijn leven kan maken die op dit moment goed voelen.

Op een vorige levensfase in een ander huis en in een geheel andere beroepsgroep (IT) kijk ik met genoegen terug. Leef- en werkomgeving waren op dat moment passend bij de persoon die ik toen was. Omdat het mij dag in, dag uit veel energie opleverde.

Na verloop van tijd veranderde dat. Door veranderingen in mijn privéleven, die mij als persoon vormden, en door veranderingen in het werk, waardoor er in mijn werk dingen van mij werden gevraagd die niet goed bij mij pasten. Ik heb er niet heel bewust bij stilgestaan, het overkwam mij gewoon.

Feit is wel, dat mijn levensenergie, mijn vitaliteit een flinke deuk opliep. En ik had geen tijd om mij daar actief zorgen om te maken. Soms helpt het leven je een handje. Je moet het alleen wel zien. Of geholpen worden om het te zien. Op het werk kon ik gebruik maken van een afvloeiingsregeling, en de mantelzorg voor mijn dementerende moeder was tegelijkertijd niet meer nodig.

Mazzel? Geenszins. Doordat mijn echtgenote thuis kwam met inzichten die ze had gekregen in haar psychosociale studie, groeide er na elk gesprek dat ik met haar had over de inhoud van haar lessen een sterker besef bij mij dat ik andere keuzes zou willen maken in mijn leven. Uiteindelijk is dat een paar jaar later, met hard werken geresulteerd in een hele nieuwe start in werk en privé.

Ik ben er zelf van overtuigd, dat zulke splitsingen van wegen op je levenspad meermalen langskomen. Weg van de snelweg is dan een optie. Als je de tijd neemt om met iemand die persoonlijke wegenkaart te verkennen. Een mooi gespreksthema voor een gezellige en warme huiselijke omgeving. En mannen: ik kan jullie verzekeren dat vrouwen die wegenkaart van het leven wél bijzonder goed kunnen lezen.

Opleidingen / partners / beroepsverenigingen

Aanbod

Welke unieke combinatie van coachingstrajecten wordt afgesproken is afhankelijk van je specifieke behoefte en hulpvraag.

We starten altijd met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Voorafgaand aan het traject wordt concreet vastgesteld wat je coachingsvraag omvat.

Lees Meer

logo-ico